Issej

Fru Adamsson

Lördag 8 Dec

Allmänt Permalink0
I morgon så är det redan andre advent. Den här julen ser jag verkligen fram emot, eftersom vi ska fira själva + Eddies farfar på självaste julafton! Ska bli så mysigt! Givetvis så kommer vi få åka runt till andra familjemedlemmar under mellandagarna och så, har ju en del att pricka in om man säger så =)
 
Har förstått nu vad de menar med julstress. Har så mycket att göra men så lite tid ;) haha! Så mycket har jag inte ens att göra, julklapparna är i stort sett klara, ska åka och köpa Eddies sista här om en liten stund. Sen har jag lite ramar och så (Eddies mor & far föräldrar vet redan att de får dagis kort på honom), så ska det pyntas mer här hemma, maten ska lagas, klapparna ska slås in och självklart ska det bakas. Därför har jag tagit komp i morgon natt, känns skönt att ha nästan fem lediga dagar! ( Har apt ena dagen, i 2.5 h). Så det ska bli skönt att kunna vila plus att grejja med att slå in klappar m.m.
 
Vad tycker ni om årets julkalender då? Mysteriet på Greveholm - grevens återkomst? Personligen så tycker jag faktiskt att den är bra! Vilken gick förra året? Var det Hotell Gyllene knorren? Tyckte att den också var ganska bra.
 
Igår fick jag en leverans av julklappar, väntar på ytterligare två paket från lekmer, ett paket från Kicks. Koffes julklapp kom i förrgår....sen väntar jag paket i från Jotex med lite smått och gott. Känns härligt!
 
Om en stund eller två så kommer Robban och barnen också. Robban och Koffe ska byta däck på kärran som har punktering.
 
Till top