Issej

Fru Adamsson

Övernattning hos farfar

Allmänt Permalink0
Lördag kväll! 1 h kvar innan jag ska åka till jobbet!
 
Natten som var så sov Eddie hemma hos farfar! han har enbart sovit borta en gång förut, men då var han ett år drygt och alltså inget som han minns alls! Koffe skulle göra högskoleprovet idag, det var därför som Eddie skulle sova hos farfar. Självklart var man ju lite orolig, inte att Bg inte skulle klara det, nejnej. Det visste jag redan. Men som sagt, mamma känslorna tar över ;) Men allt hade gått bra. Vaknade ca 14:30 idag och var hos Bg 15:00. (Bilresa på ca 15 minuter). eddie berättade att han hade inte ätit något och med råga på allt, så hade han sovit på golvet ;) Barn alltså ;) haha! Men är så glad att allt gått bra, Eddie var väldigt nöjd och även väldigt nöjd att komma hem :)
 
Kommer väl kännas som lite tortyr att jobba inatt?! Vi ska ju vrida klockorna, så mitt arbetspass blir alltså 11 timmar (!). Kommer säkert kännas jobbigt ;) Men då har jag ju en x-tra timma på mig att baka, städa m.m. eller något annat liknande. Får väl se vad det blir av :)
 
 
Suck. Ni har väl inte undgått att Zynga har släppt Farmville 2 ?! Innan Eddie föddes så satt jag och Koffe med farmville 1 i stort sätt....jämt..Vi planerade liksom våra dagar efter hur vi var tvungna att skörda m.m. helt sjukt!
Men självklart sitter vi där nu med, men absolut inte som förr. Dessutom så håller sig grödorna levande längre på uppföljaren än emot ettan ;) haha! Men det är faktiskt roligt, lite utmaningar m.m. Får väl se hur länge vi håller på med denna skit rent ut sagt :)
 
Till top