Issej

Fru Adamsson

2 juli

Allmänt Permalink0
Tittar man i alamanackan så har sommaren börjat, för idag är det andre juli. Men någon vidare sommar har man ju inte sett röken av.
Klockan är 6:10, om 50 minuter börjar jag att jobba :) Faktiskt helt otroligt, jag har ett jobb (nåja, är ju timmanställd) som det aldrig känns tungt att gå upp till, som jag faktiskt trivs på och som inte känns som en "börda". Om ni undrar varför jag skriver detta, så beror det på att jag har varit på andra ställen där jag verkligen kännt tvärt emot än vad jag beskrev nu. Jag tror att man ska vara lycklig så länge det känns så, för mig är det antagligen helt rätt :)
Måndag...jobbade fredag och söndagen som var. Men i lördags, ja då hände de grejjer! Jag, Koffe, Eddie, Bg, Alvn och Elmina var och åkte ånglok mellan Anten och gräfsnäa. Eddie var helt nyvaken när vi kom fram, så han uppskattade inte riktigt ditvägen men de gjorde de andra två. sen väl på plats i slottsskogen så var ju det mesta roligt, enligt alla tre barn! Självklart gick det inte heller undangå regnet.
Idag åker några i min närhet bort på semester, så jag är hundvakt. Fick gå upp (som det känns) i ottan idag för att gå på en snabb morgonprommenad, är ju inte van med sådant där längre, haha
Till top