Issej

Fru Adamsson

Fredag

Allmänt Permalink0
Ojoj vilka dagar!
 
Minns knappt vad jaf ghorde igår. Eller jo det är klart jag gör. Var ute och red, allt gick bra men han fick inte riktigt trava hur långt han ville eftersom jag var lite nervös över hans bockningar och bakåtsparkar ;) Vi red i rejäl terräng, så där fick hästarna verkligen arbeta om man säger så! Även jag, upp och ner, vattenpölar, stora nivåskillnader m.m. Vet inte om jag känner för att rida dit igen ;) Men om man säger så här, den skogen har stora möjligheter till fina ridturer! Finns hur mycket vägar som helst att utforska!
 
Igår, så började Robban och Koffe på grunden till stugan, och idag så har stugan fått tak, nästan allt Shingel är på, och jag har målat en massa delar vita, men som ska målas igen.Känns som ett evighetsarbete, men det går framåt =) Fint väder har det också varit! Jag gick upp halv 3 och målade tills klockan blev sju. Skulle ju in i duschen m.m. för att åka och jobba...så nog är det fullt upp! Dygnet räcker inte till!
 
 
Och den här helgen är stor, eftersom Eddie fyller år, mycket ska grejjas och förberedas, och kalas har han i morgon...så får völ kanske helt enkelt strunta i att sova i morgon?! (Tror inte det )
Till top